Candaroğulları İlkokulu

WEB https://candarogullariilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Candaroğulları Mah. Şehit Necmi Yıldırım Sk. 37100 No3 Merkez/Kastamonu
VİZYON : Okulumuzu teknolojik gelişmelerle ve öğretmen kadrosuyla ispatlamış, seçkin bir okul haline getirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin daha iyi eğitim görmeleri, kişiliklerini ve genel karakterlerini en iyi şekilde bulan, zamanı en iyi şekilde kullanabilen, isteklerini bilerek gerçekleştirebilen, disiplin ve sorumluluk hisseden, geleceğin her evresinde yarışmayı ilke edinen, teknolojiyi tüm ayrıntıları ile kullanan ve hayatın her basamağında ayakta durabilen, müşteri memnuniyetini düşünebilen, karakterli ve başarılı öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : Doğal Gaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Belediye otobüsleriyle ve öğrenci servisleriyle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Candaroğulları Mah. Şehit Necmi Yıldırım Sk. No:3 37100 Merkez/Kastamonu
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Masa Tenisi,Voleybol,Basketbol,Futbol,Resim,Gitar,Ebru,Kuran-ı Kerim,Hentbol,Satranç,Akıl Oyunları,Jimnastik,Karete,Tekvando kursları okulumuzda açılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :